Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 938 + adaptér 9381

829,00  s DPH (690,83  bez DPH)

Skladom
    Katalógové číslo: 938+9381 Kategórií:

    Popis

    Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 938 + adaptér 9381

    Prepravná kapacita bicyklov: 3

    Prepravná kapacita elektrických bicyklov: 2

    Rozmery v rozloženom stave: 135 x 69 x 79 cm

    Rozmery v zloženom stave: 135 x 74 x 25 cm

    Hmotnosť: 21,3 kg

    Nosnosť spolu: 60 kg

    Max. hmotnosť 1 bicykla: 30 kg

    Veľkosti bicyklov: všetky

    Veľkosti kolies: všetky

    Max. priemer rámu bicykla: 22-80 mm

    Sklopná funkcia: áno

    Uzamykanie bicyklov: áno

    Uzamykanie nosiča: áno

    Elektrická zásuvka: 13-pólová (pre 7-pólovú zásuvku je potrebné použiť Adaptér 13-7 – možnosť priobjednať zadarmo)

    Všestranný a stabilný nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 938 + adaptér 9381 je určený pre absolútne všetky typy bicyklov. Od detských bicyklov, cez klasické bicykle až po ťažké elektrobicykle. Štandartne je nosič určený na prepravu 3 bicyklov. Moderný a nadčasový dizajn a robustná konštrukcia s nosnosťou až 60 kg. Na tento nosič je taktiež možné namontovať aj box Thule BackSpace XT a zvýšiť tak prepravnú kapacitu auta o 300 L.

    Nosnosť na jeden bicykel až 30 kg. Zväčšený rozostup medzi bicyklami až na 25 cm umožňuje pohodlné upevnenie robustných bicklov. Nosič je tak vhodný aj pre ťažké elektrické bicykle. Extra široké žliabky umožňujú prepravu aj veľkých bicyklov s rázvorom až 1300 mm. Nastaviteľné podtlakové pracky s extra dlhými popruhmi umožňujú aj prepravu bicyklov so širokými pneumatikami tzv. FatBike.

    Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 938 je vybavený sklopnou funkciou. Táto funkcia umožňuje pohodlný prístup do batožinového priestoru aj s naloženými bicyklami na nosiči. Sklápací mechanizmus sa ovláda nohou a necháva tak voľné ruky pre pridržanie bicyklov počas sklápania. Nosič je možné upevniť na akékoľvek ťažné zariadenie bez použitia náradia. Upevnenie je riešené cez pákové zariadenie, pomocou ktorého sa veľmi rýchlo a bezpečne nosič uchytí na ťažné zariadenie zatlačením páky.

    Nosič bicyklov váži len 21,3 kg. Odnímateľné držiaky rámu rýchlo a jednoducho uchytia oválne ako aj guľaté rámy a bezpečne tak uchytia bicykle o nosič. Tieto držiaky sú vybavené uzamykacími ružicami s indikátorom momentu utiahnutia Thule AcuTight, ktorý preklikne, akonáhle je bicykel optimálne upevnený. Posuvné držiaky kolies sú vybavené pevným rýchloupínacím popruhom. Bezpečnostné zámky zabezpečujú uzamknutie bicyklov a taktiež je uzamykateľný aj samotný nosič.

    Nosiče bicyklov Thule sa vyznačujú vyskokou kvalitou a špičkovým technickým spracovaním.

    Príslušenstvo