Strešný box Northline ECOspace antracit

249,00  s DPH (207,50  bez DPH)

Skladom
    Kategórií:

    Popis

    Strešný box Northline ECOspace antracit

    Rozmery: 190x67x36 cm

    Objem: 310 litrov

    Farba: antracit

    Hmotnosť: 15 kg

    Max. nosnosť: 75 kg

    Max. počet párov lyží/snowboardov: 5/4

    Max. dĺžka lyží: 175 cm

    Systém uchytenia na nosiče: U-profil – max. šírka nosiča 80 mm (prípadne je možné dokúpiť T-adaptéry)

    Otváranie: Jednostranné

    Uzamykanie: Centrálne

    Strešný box Northline ECOspace je veľmi kvalitný strešný box za výhodnú cenu. Strešný box je vyrobený z kvalitného ABS plastu v hrúbke 4 mm, vďaka čomu je box veľmi odolný a pevný. Celková pevnosť strešného boxu je dosiahnutá použitím kvalitného materiálu a taktiež vhodným tvarovaním boxu.

    Strešný box je vyrobený s dôrazom na aerodynamický tvar, ktorý zabezpečuje minimálny odpor vzduchu a eliminuje tak hlučnosť a vibrácie strešného boxu. V prednej časti boxu sa nachádza difúzor, ktorý usmerňuje prúd vzduchu ponad strešný box, vďaka čomu je tento strešný box veľmi tichý. Pri výrobe strešného boxu boli použité najmodernejšie výrobné technológie a postupy.

    Výška strešného boxu je len 36 cm, vďaka čomu je tento box dizajnovo veľmi atraktívny a na aute pôsobí veľmi športovo a kompaktne. Moderný a nadčasový dizajn s povrchovou úpravou antracit. Strešný box váži len 15 kg pričom jeho nosnosť je až 75 kg. Rozmery strešného boxu umožňujú prepravu 5 párov lyží s max. dĺžkou 175 cm. Strešný box sa uchytáva pomocou U-profilu. Toto uchytenie je vhodné pre strešné nosiče s maximálnou šírkou 80 mm. Pomocou tohto systému je zabezpečené pevné a bezpečné uchytenie strešného boxu na základné strešné nosiče. Prípadne je možné dokúpiť T-adaptéry do T-drážky.

    Centrálne 3-bodové zamykanie zabezpečuje prepravovaný náklad a samotný box proti krádeži. Použitý bol kvalitný kovový zámok značky Eurolock. Súčasťou základného balenia sú 2 sťahovacie popruhy pre zabezpečenie prepravovaného nákladu. Strešný box je jednostranne otvárateľný zo strany od spolujazdca. Otváranie a zatváranie strešného boxu uľahčujú pružinové vzpery. V základnom balení sa nachádzajú 2 kľúče. Strešný box Northline ECOspace je vhodný pre všetky typy automobilov. Výrobca Northline ponúka na tento strešný box záruku až 5 rokov.

    Príslušenstvo